Apparaten en accessoires
Paastuin
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
10 stuks
Ingrediënten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12.3 g
Calorieën
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
87.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Marshmallows
2u. 30min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Valentijnkoekjes met aardbei
Geen beoordelingen
Toffees
2u.
Frangipane met peer
1u. 30min
Rudolphs Mocktail
30min